Magnetna šinska rasveta


Revolucionarni proizvod koji je toliko precizan, fleksibilan i kreativan koliko Vi i Vaša mašta. Radi se o novoj šinskoj rasveti koja je redizajnirana za ugradnju u gips, nadgradnu i suspenziju za sve ostale podloge.
magnetnasina2
magnetnasina

Svetlosni elementi sadrže NOVI sistem magnetnog povezivanja sa šinom tako da se rasvetna tela postave na željeno mesto i samo pritisnu na šinu i već su spremna za rad.

Magnetni sistem je napravljen od ekstrudiranog aluminijuma što govori o preciznosti, kvalitetu i lakoći samog materijala, a ujedno vam daje fleksibilnost prilikom dizajna samog sistema.

Sama završnica magnetnog sistema rezultira jednim perfektnim sistemom, koji ima ogromnu fleksibilnost jer se može prilagoditi i najzahtevnijim zadacima bez kompromisa, već da estetika i dizajn ipak ostanu na prvom mestu.

Magnetni sistem je idealan za sve prostorije a pogotovo za one koji zahtevaju čestu promenu količine i poziciju svetlosti, što Vam baš magnetni sistem dozvoljava da svaka ta promena bude perfektno odrađena sa samo par klikova i bez ikakvog alata.